15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden.

Volgend jaar wordt het 50 jarig bestaan van ons koor  gevierd met verschillende activiteiten.

Welke activiteiten dat zijn?  Daar gaan we u de komende maanden meer over vertellen. Dus houdt deze krant zeker in de gaten. Of kijk regelmatig op onze website www.lajeunesse.nl

Leden van het eerste uur staan op de foto hieronder. Gemaakt in repetitieruimte De Kinkenpolder in Kaatsheuvel. Herkent u iemand? Laat het hem of haar weten! We komen graag met hen in contact.

Of zeg je.. “Dat ben ik!” Mail of bel ons dan!Mailen kan naar koorlajeunesse@gmail.com of bel naar 06-17019433, Mieke Aussems.

We komen graag even langs voor een leuke anekdote. Welke liedjes waren leuk om te zingen? Welk lied zou zeker terug moeten komen tijdens het jubileumconcert en waarom?

Tot de volgende update!

Muzikale groet,

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel

 

Laatste Blog Posts

04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions