18Jan2019

2 jubilarissen op 1e repetitie

Op de eerste repetitie in het nieuwe jaar werden 2 koorleden in het zonnetje gezet voor 12,5 jaar lidmaatschap:

Riet Kroot, lid sinds 1 november 2005, draait al een aantal jaar mee als vrijwilliger  bij de koorcommisie en helpt mee om alles rondom optredens en concerten in goede banen te leiden. 

Nico Kuijpers, eveneens lid sinds 1 november 2005, altijd bereid mee te helpen om de apparatuur voor de optredens te vervoeren en mee op te bouwen. De laatste jaren een van de mannelijke solisten. 

 

Laatste Blog Posts

15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden......

Lees verder
04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions